Sevindik İlkokulu

Vizyon: Biz, bütün ögrencilerin ögrenmeyi ögrenmelerini saglamak, onlarin becerili, bilgili, bildigini kullanabilen, kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak, Atatürk’ün gösterdigi “Çagdas Uygarlik Seviyesi” hedefine ulasma yolunda, ihtiyaçlarina cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandirmak için variz.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş. Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda Dünyada ve Türkiye´de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, . Üretken .Yaratıcı .Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:20 ile 13.40
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0553 305 31 81 ( Müdür)

Belgegeçer -

WEB - https://cinarsevindikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SEVİNDİK KÖYÜ ÇINAR